Κοιτάζουν για Δεληζήση στον Πανθρακικό, ψάχνουν και αντικαταστάτη του Ιγκορ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μία ημέρα μετά τις πληροφορίες ότι τουλάχιστον τέσσερις με πέντε παίκτες πρόκειται να κουνήσουν μαντήλι και να αποτελέσουν παρελθόν για τον Πανθρακικό μέσα στις γιορτές, την Κυριακή υπήρξαν στην πόλη της Κομοτηνής και οι πρώτες πληροφορίες για παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα ώστε να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως είναι γνωστό, ο Πανθρακικός ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό και λέγεται ότι ο Γιώργος Δεληζήσης, που μόλις πριν δυο μέρες πέτυχε το γκολ της Λάρισας επί του Τύρναβου, είναι ψηλά στη λίστα που έχει καταρτίσει ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Ο Δεληζήσης μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα και μάλιστα η φωτογραφία του με τον Ιγκορ είναι από περσινό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο τραυματισμός του Ιγκόρ αναγκάζει τους ιθύνοντες του Πανθρακικού και στην αναζήτηση ενός επιθετικού περιοχής, ώστε να υπάρξει εναλλακτική λύση για τον βραζιλιάνο άσο, καθώς η απουσία του αποτελεί την μεγαλύτερη αχίλλειο πτέρνα των Κομοτηναίων αφού δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. 

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ