Έντονη φημολογία για ενδιαφέρον Ολυμπιακού (αλλά και ΠΑΟΚ) για τον Γκέντσογλου

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έφερναν τον θρακιώτη στην καταγωγή άσο του Εργοτέλη (και πρώην της ΑΕΚ) Σάββα Γκέντζογλου κοντά στους «ερυθρόλευκους».

 

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον μέσο του Εργοτέλη. Πάντως, η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό εξετάζουν ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ελέω της αποχώρησης του Ντελβίν Εντινγκά για το Κόπα Άφρικα, τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και τον τραυματισμό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Ηράκλειο, οι ιθύνοντες του Εργοτέλη δηλώνουν την άγνοιά τους για το συγκεκριμένο θέμα, υποστηρίζοντας πως ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε κάποια άλλη ομάδα έχει κάνει κρούση στην ΠΑΕ για την απόκτηση του Σάββα Γκέντζογλου.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ του Εργοτέλη, ο οποίος μετράει 11 συμμετοχές με τους Κρητικούς στη φετινή σεζόν. Στις 9 από αυτές έπαιξε «γεμάτο» 90λεπτο, ενώ στα τελευταία ματς έπαιζε ως κεντρικός αμυντικός. Δεδομένα, μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας αν χρειαστεί.

Κάποια σενάρια είχαν κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, ωστόσο ο «δικέφαλος» δεν προχώρησε. Από τον Ολυμπιακό πάντως διαψεύδουν τις πληροφορίες περί οριστικής συμφωνίας, ενώ από το περιβάλλον του παίκτη αφέθηκε να εννοηθεί ότι  όντως έχει υπάρξει επαφή και συζητήσεις.