Αποκλεισμός για ΓΕΑ στο κύπελλο από τον Ηρακλή που παίζει με ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με την κούραση να την έχει καταβάλει, αφού 24 ώρες νωρίτερα αγωνίστηκε σε παιχνίδι 5 σετ για το πρωτάθλημα, η ΓΕ Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 3-0 σετ και αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου. Βέβαια, και ο Ηρακλής είχε αγώνα ένα 24ωρο πριν, αλλά είχε παίξει δυο σετ λιγότερα και επίσης δεν είχε την ταλαιπωρία της μετακίνησης.

Ο Ηρακλής μπήκε από την αρχή δυνατά κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ με 25-14, καθώς η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν εμφανώς κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε μία μέρα νωρίτερα στο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο σετ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να το κερδίζει εύκολα με 25-16. Στο τρίτο σετ η ΓΕΑ έπαιξε ωραία, προσπάθησε να αντιδράσει, όμως έδειξε πως δεν είχε κουράγιο για κάτι περισσότερο, με τον Ηρακλή να κερδίζει με 25-21 και να παίρνει την πρόκριση για την 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης.

Εκεί θα βρει μπροστά του άλλη μία θρακιώτικη ομάδα, καθώς η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με την ΑΕ Κομοτηνής, σε μονό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιανουαρίου.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-16, 25-21)