«Σκούπα» στον Πανθρακικό μετά τη νέα ισοπαλία! Ποιοί παίκτες βλέπουν πόρτα…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ούτε ένας, ούτε δύο ούτε τρεις αλλά τέσσερις παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν κατά την περίοδο του Ιανουαρίου από το ρόστερ του Πανθρακικού, καθώς κρίνεται από τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν μπορούν βάσιμα να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, έπειτα και από τη νέα εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας με την Βέροια.

Ο πρώτος από αυτούς, όπως ήδη έχει διαρρεύσει από το πρωί της Παρασκευής, είναι ο Οκάτσι. Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει η σχετική επαφή για να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που θεωρείται αναμενόμενο αφού λέγεται ότι είναι κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί λόγω της πρόσφατης γέννησης του παιδιού του και του γεγονότος ότι η σύζυγός του ζει στην Πολωνία.

Οι άλλοι δύο που αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου είναι οι Τριανταφυλλάκος και Αράμπα, οι οποίοι επίσης, όπως και ο Οκάτσι, ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα αλλά εκτιμάται ότι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Ευγένης Δαδαλιάρας στη Nova, ο οποίος έκανε το ρεπορτάζ πάγκου στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής και όλο και κάτι περισσότερο θα πήρε το αυτί του ευρισκόμενος δίπλα από τους ανθρώπους των πράσινων, έχει ειδοποιηθεί πως θα αποχωρήσει και ο Νίκος Καθάριος.

Μάλιστα, η περίπτωση του τελευταίου είναι η πιο ιδιαίτερη, αφού είναι κοινό μυστικό (αν και ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανθρακικός) ότι ο παίκτης έχει πουληθεί στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά τα δικαιώματά του ανήκουν στους Πειραιώτες, αλλά οι τελευταίοι τον είχαν αφήσει το καλοκαίρι για να ψηθεί ως δανεικό στην ομάδα της Κομοτηνής για ένα χρόνο! Για αυτό και η αποδέσμευσή του είναι και η πιο πολύπλοκη, αφού πέρα από τον παίκτη πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τον Ολυμπιακό.