Ανησυχία στο Σουφλί για ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα με τον Άρη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μετά τον κατακλυσμό των προηγούμενων ημερών που είχαν σαν αποτέλεσμα και την αναβολή του αγώνα του Έβρου Σουφλίου με τον Πανσερραϊκό, επικρατεί πλέον καλός καιρός στον Έβρο. Ωστόσο το γήπεδο είναι βαρύ και οι τελευταίες προγνώσεις που κάνουν λόγω για βροχοπτώσεις στην περιοχή το μεσημέρι της Κυριακής προκαλούν ανησυχίες, πρωτίστως στους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου, που δεν αντέχουν επανάληψη αυτού του έργου και δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά τον φόβο τους.

 

«Ο καιρός σήμερα είναι πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι νομίζω πως το παιχνίδι με τον Άρη θα γίνει. Αν βρέξει θα είναι πολύ δύσκολο. Ευελπιστούμε πως θα γίνει γιατί θα… πάμε φυλακή. Είναι πολλά τα έξοδα και έχει ήδη αναβληθεί το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τα εξοδολόγια είχαν πληρωθεί κανονικά όμως δεν έγινε κανένα παιχνίδι. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Κανείς δεν βοηθάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», σχολίασε χαρακτηριστικά στον Αρενα  ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου, Ηλίας Γκάζος.

Ο πρόεδρος μίλησε για την ομάδα του και τις οικονομικές δυσκολίες από τυχόν νέα αναβολή, μετά από αυτήν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο θέμα της μη διάθεσης εισιτηρίων στους “κιτρινόμαυρους”. Συγκεκριμένα, υποστήριξε για τους λόγους που δεν δόθηκαν εισιτήρια στον Αρη: «Αυτό το έκανε αίτημα η αστυνομία στον γενικό γραμματέα. Βέβαια, δεν μας ενόχλησε κάποιος για να μας ζητήσει εισιτήρια. Είναι ιστορικό το να γίνει ένα παιχνίδι στο Σουφλί. Εμείς έχουμε χωρητικότητα 1000 καθισμένους και 500 όρθιους. Αν μας ζητούσε ο Άρης εισιτήρια και η αστυνομική διεύθυνση δεν μπορούσε να διαφυλάξει την ασφάλεια μπορεί να πηγαίναμε αλλού».

Για την πορεία της ομάδας του σχολίασε: «Προσπαθούμε με αυτά που έχουμε και κάνουμε ότι μπορούμε. Κάνουμε μια καλή πορεία». Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πρόσθεσε:«Ο Άρης νομίζω πως αξίζει να βγει κατηγορία. Φέτος πιστεύω πως θα καταφέρει να κάνει το άλμα. Εμείς παίζουμε το κάθε παιχνίδι για την νίκη». Για το τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Αρη, απάντησε: «Είναι ιστορική στιγμή που έρχεται ο Αρης. Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου στο Σουφλί».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση που έρθουν στο Σουφλί φίλαθλοι του Άρη, ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου απάντησε: «Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Εμείς το θέλουμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Ο Αρης δεν πρέπει φυσικά να παίζει σε αυτή την κατηγορία όπως και ο Πανσερραϊκός, η Δόξα Δράμας και η Καβάλα».

Ερωτηθείς αν έχει… Αρειανούς παίκτες στην ομάδα, ο Ηλίας Γκάζος είπε: «Έχουμε και Αρειανούς συμβούλους και παίκτες. Ο Τοπούζης έχει παίξει στον Άρη». Τέλος, αναφορικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει στο κόσμο του Άρη: «Να έρθουν εδώ πέρα, να απολαύσουν το παιχνίδι και φυσικά να έχουν και καλές γιορτές».