Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

– Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (21/12, 17:15, LIVE ThrakiSportS), με τις γνωστές απουσίες η αποστολή των Αρκάδων.

Με απογευματινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, τελευταία για το 2014. Μετά τη λήξη της, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία είναι ίδια με αυτή απέναντι στον Πανθρακικό. Απουσιάζουν οι τραυματίες Ρόλε, Πάρα και Μπαντιμπανγκά, όπως και ο Ουσέρο που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (21/12, 17:15) Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή των κιτρινομπλέ. – See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/football/asteras-tripolis/proti-omada/22492-apostoli-asteras-skoda-xanthi#sthash.W5VjJOYT.dpuf