Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον δραματικό αγώνα Πιερικός – ΓΕ Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η ΓΕΑ βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ αλλά με μια ακόμα επική ανατροπή, όπως και μια εβδομάδα πριν, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κερδίσει τον Πιερικό μέσα στην Κατερίνη με 2-3 σετ παραμένοντας στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Α2 Κατηγορίας.

 

Η ομάδα της Κατερίνης κατέκτησε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 25-18 και πήρε πολύ δύσκολα και μετά από μεγάλη μάχη το δεύτερο με 27-25, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον τον πόντο. Κάπου εκεί όμως ξύπνησαν οι Αλεξανδρουπολίτες.

Η ΓΕΑ κατέκτησε το τρίτο σετ με 20-25 και ισοφάρισε σε 2-2 κερδίζοντας το δραματικό τέταρτο, που είχε παρεμφερή εξέλιξη με το δεύτερο αλλά διαφορετική κατάληξη, με 25-27. Στο τάι μπρέικ η ΓΕΑ ήταν ανώτερη και με 9-15 έφτασε στο πολύ σημαντικό δίποντο.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν επιστρέφει πάντως στην βάση της αφού θα διανυκτερεύσει στην περιοχή και στις έξι το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής νοκ άουτ αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας τον Ηρακλή στο Κατσάνειο.

Τα σετ: 2-3 (25-18, 27-25, 20-25, 25-27, 09-15)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Τσαμαλής, Μπατσαράς, Γιατσίδης, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Χρυσικός, Καλιακός-λ / Ματσαρίδης-λ, Κύρκος, Παππάς, Αλεξίου.
ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κρεούζης): Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερέντζης, Αρχοντίδης-λ / Τασάκος, Κεσίμης, Φιλιππίδης.