Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων υποδομών Κ20, Κ17 και Κ15

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League για Skoda Ξάνθη και Πανθρακικό.

Το πρωτάθλημα Κ20 συνεχίζεται με την 15η αγωνιστική και οι δυο ομάδες της Θράκης, αγωνίζονται τo Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Κ-20 της Ξάνθης φιλοξενείται στις 10:30 στην Τρίπολη από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, με τους δύο αντιπάλους να τους χωρίζουν 5 βαθμοί με την ξανθιώτικη ομάδα να έχει 22 και να βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ο ένατος Αστέρας έχει 17, με διαιτητές του αγώνα να είναι οι Γκοβέσης, Δημογέροντας και Γκριτζέπης της ΕΠΣ Αρκαδίας. Η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού που βρίσκεται 13η με 12 βαθμούς, το Σάββατο επίσης (20/12, 11:00) αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου με αντίπαλο την 6η στη βαθμολογία με 18 βαθμούς Βέροια και διαιτητές τους Κιγιντζή, Ζηλούδη και Καρακασίδη από την Θράκη.

Η Κ17 της Ξάνθης που μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έπεσε από την πρώτη θέση στην τρίτη, την Κυριακή στις 11:00 θα αντιμετώπιζε στον Βόλο την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης, που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3 μόλις πόντους, με διαιτητές του αγώνα τους Αγγελούδη, Διαμαντή και Γκρέτση από την ΕΠΣ Λάρισας, αλλά το παιχνίδι δε θα γίνει και θα κερδιθεί στα χαρτιά από τους Θρακιώτες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΓΟ).  Την ίδια ώρα την Κυριακή η αήττητη για ένα γύρο και στη 4η θέση με 21 βαθμούς ομάδα Κ17 του Πανθρακικού στις 11:00 το πρωί αγωνίζεται με τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννενα που έχει 27 πόντους στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, με άρχοντες του αγώνα τους Ζαμπαλά, Ναστούλη και Σπυρογιώτη από τον τοπικό σύνδεσμο Ηπείρου.

Το Σάββατο στο ντέρμπι προτοπόρων η Κ-15 της Ξάνθης θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 14:00 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη που βρίσκονται στην 2η θέση με 21 βαθμούς να θέλουν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς που βρίσκονται στην κορυφή με 25 με διαιτητές του αγώνα τους Γιαλαμουίδη, Ζαφειρίoυ και Ανεστίδη της ΕΠΣ Ξάνθης. Η προτελευταία Κ15 του Πανθρακικού την Κυριακή στις 10:30, αγωνίζεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας με την τοπική ομάδα που είναι τελευταία στη βαθμολογία, με διαιτητές τους Κολυτά, Μιχαλά και Μυριλλά από το Σύνδεσμο Κέρκυρας.

Την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η ομάδα Κ-20 της Ξάνθης είναι άγνωστο ακόμα εαν θα αντιμετωπίσει  την Κ-20 της Νίκης Βόλου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, λόγω των διοικητικών προβληματων της ομάδας του Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ