Πρώτο θέμα ο θρίαμβος της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ρουμανία!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρώτο θέμα είναι η μεγάλη νίκη της Ξάνθης επι του Παναθηναϊκού στα Ρουμάνικα ΜΜΕ, που αποθεώνουν την ομάδα της Θράκης και τον συμπατριώτη τους προπονητή που την οδηγεί εκ του ασφαλούς σε Ευρωπαϊκά μονοπάτια

Χαρακτηριστικά το digisport μιλά για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ξάνθης, και την φανταστική πορεία της ομάδας της Θράκης υπό την καθοδήγηση του Λουτσέσκου. Ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στην παρουσία και το γκολ του Παντελή Καπετάνου, ενώ στάθηκε και στην αναμέτρηση με την Τρίπολη που ο Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Γκοϊάν.

Ενώ από την πλευρά του το sport.ro αποθεώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις φανταστικής δουλειάς που κάνει όπως αναφέρουν, τονίζοντας πως η Ξάνθης έχει πετύχει 4 γκολ απέναντι στον πρώτο(ΠΑΟΚ) και τον τρίτο(ΠΑΟ), αναφέροντας πως ο Ρουμάνος οδηγεί την Ξάνθη σε θέση για Ευρώπη. Ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο σημείο πως η Ξάνθη με Λουτσέσκου μετρά 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς και απέχει μόλις 7 πόντους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ του Ράτς. Ενώ μνεία γίνεται και στην «γκολάρα» του Σολτάνι αλλά και στο ότι για ακόμη ένα ματς μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ ήταν ο Παντελής Καπετάνος.