Όσα δήλωσε ο Ρόκα για το παιχνίδι με την Βέροια

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο Μάνουελ Ρόκα υποστήριξε πως ο Πανθρακικός θα πρέπει να βελτιώσει την παρουσία του εντός έδρας για να φτάσει στην παραμονή του, σε δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση εν όψει του αγώνα με την Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στην κάμερα της Nova:

Για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας: «Παίζουμε εντός έδρας ξανά, όπως είχαμε και δύο εκτός. Εδώ θα παλέψουμε για τη σωτηρία μας. Όταν ο αγωνιστικ΄ςο χώρος δεν είναι καλός δεν μπορείς να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Για αυτό μας αδικεί μερικές φορές το σκορ. Η Βέροια δεν είναι τυχαίο το ότι ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μη βρέχει για να παίξουμε στα ίσια απέναντι στη Βέροια».

Για την εντός έδρας παρουσία: «Στο γήπεδό μας θέλουμε να είναι κάστρο, όπως πέρυσι με τον προηγούμενο προπονητή. Φέτος αυτό μας λείπει. Οπότε μερικές φορές λόγω ατυχίας ή κακής μας παρουσίας δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Αυτό θα αλλάξει όμως. Με μεγάλη προσπάθεια θα γίνει αυτό».

Για το πώς περιμένει τη Βέροια: «Είναι μία… ισπανική ομάδα. Είναι καλός προπονητής ο Γκρανέρο. Η ομάδα μπορεί να χάσει, αλλά πάντα παραμένει ψηλά βαθμολογικά. Το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν σημαίνει πως είναι το ίδιο. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και θα γίνει δύσκολο το παιχνίδι μας. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ».