Με κόσμο η Βέροια και χωρίς Κατίδη, Βούκιτς, Μπαλάφα στην αποστολή για Κομοτηνή

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2014 δίνει το Σάββατο (20/12) η ανεβασμένη φέτος, η οποία το Σάββατο μεσημέρι αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή τον τοπικό Πανθρακικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι “κυανέρυθροι”, σύμφωνα με το kerkidasport, έχοντας την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων τους που διοργανώνουν δωρεάν εκδρομή στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης, αλλά και φοιτητών από την Ημαθία θέλουν να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μια επιτυχημένη χρονιά και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να το πετύχουν και να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα.

Αγωνιστικά, η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/12) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή (αναχωρούν στις 4 το απόγευμα για την Κομοτηνή), αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Μπαλάφα, τον τιμωρημένο Αμαραντίδη, τον Βέρτζο λόγω κόπωσης και τους Γεωργιάδη, Κατίδη, Βούκιτς για αγωνιστικούς λόγους.

Αντίθετα, στην 18αδα μπήκε ένας ακόμη νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, ο Καμερουνέζος μέσος Σέντρικ Μάντζεκ!

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Σέντρικ, Μπατιόν, Βάσκες, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Εσπάρθα, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.