Απίστευτη αποκάλυψη Ανδρεάδη για το επεισόδιο και τις σχέσεις του με Μουστακίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δέκα μήνες από το περίφημο επεισόδιο που είχαν ο Ανδρέας Ανδρεάδης με τον Σάκη Μουστακίδη, ωστόσο ακόμα συζητείται. Μάλιστα, εκείνο το επεισόδιο απασχόλησε και την συνέντευξη του Ανδρεάδη στην εκπομπή “Στο Φιλέ”, όπου εμφανίστηκε μεν κάθε άλλο παρά μετανιωμένος, ωστόσο προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις σημερινές του σχέσεις με τον κόουτς του Εθνικού.

 

“Για ότι έγινε στον Εθνικό, το ένιωθα και δεν το παίρνω πίσω και θα το ξανάκανα αν το ένιωθα”, είπε αρχικά αλλά πρόσθεσε αμέσως, σε μια ανασκόπηση του θέματος που απασχόλησε όσο κανένα την περσινή σεζόν στον Εθνικό και παρά λίγο να φέρει την βαριά τιμωρία του παίκτη, ακόμα και με την αποβολή του από την ομάδα. “Με τον Θανάση Μουστακίδη έχω τις καλύτερες σχέσεις. Μετά το επεισόδιο τα βρήκαμε σε δύο μέρες γιατί ξέρει τον χαρακτήρα μου”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως είχε ειπωθεί τότε, ήταν ο Μουστακίδης εκείνος που στο έκτακτο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός είχε υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να φύγει ο Ανδρεάδης αλλά να παραμείνει στην ομάδα. Το πλέον ενδιαφέρον όμως είναι η τωρινή αποκάλυψη του Ανδρεάδη, που θέλησε δημοσίως να πει ότι ήταν ο Μουστακίδης εκείνος που “με βοήθησε με τα στατιστικά στα ματς με Λαμία και ΜΕΝΤ”, δηλαδή στις αναμετρήσεις που ο ίδιος ο Ανδρέας Ανδρεάδης έκατσε στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ.

“Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω αρχίσει και μιλώ προπονητικά στις ομάδες που είμαι. Αυτό δεν αρέσει πάντα, με θεωρούν το κακό παιδί. Δίνω οδηγίες και κάποια…γαλλικά κατά περίσταση. Όλα αυτά τα χρόνια όμως είχα καλούς προπονητές. Πολλοί είπαν να φύγω αλλά δεν έφυγα από την ομάδα. Μου είπαν να φύγω, τους είπα να φύγουν αυτοί  κι αυτοί έμειναν. Απ’ όλους τους προπονητές παίρνεις κάτι”, σχολίασε ο Ανδρεάδης, που αποκάλυψε ότι παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής και σύντομα θα έχει και το σχετικό δίπλωμα.