Α2 Ανδρών: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής και οι διαιτητές σε ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Tο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών συνεχίζεται το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής, όπου μετέχουν και δύο Θρακιώτικες, η ΓΕΑ και η ΑΕ Κομοτηνής. 

Ειδικότερα η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αντιμετωπίζει το Σάββατο 20/12 στις 18:00 στην Κατερίνη τον Πιερικό, έχοντας ως στόχο τη συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, με την αναμέτρηση να διευθύνουν οι Πορτοκαλίδης και Τσαμουρτζής. Από την άλλη η πέμπτη της κατάταξης ΑΕ Κομοτηνής, που θέλει το τρίποντο, για να ανέβει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί στην πρωτεύουσα της Ροδόπης τον Πήγασο Πολίχνης επίσης το Σάββατο 20/12 στις 18:00, με διαιτητές του παιχνιδιού τους Κωστόπουλο και Μιστιλιάδη. Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των δύο πρωτοπόρων, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τη ΧΑΝΘ και τη δεύτερη Νίκη Αιγινίου να αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η ΓΕΑ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 21/12 τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, δηλαδή μία ημέρα έπειτα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

17:30 Μακεδονικός – ΣΠΑ Καρδίτσας, Διαιτητές: Ισκάς, Μπέλλος

18:00 ΑΕ Κομοτηνής – Πήγασος Πολίχνης, Διαιτητές: Κωστόπουλος, Μιστιλιάδης

18:00 Ηρακλής – ΧΑΝΘ, Διαιτητές: Κάλλης, Παπαδόπουλος Αρ.

18:00 ΣΦΚ Πιερικός – ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Πορτοκαλίδης, Τσαμουρτζής

19:00 ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου- Ζαφειράκης Νάουσας, Διαιτητές: Μπόμπορας, Λιοτόπουλος

20:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΣ Ελπίς, Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ