Το pregame του παιχνιδιού Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

 -Την έκτη συνεχόμενη νίκη στην έδρα της ψάχνει  η Ξάνθη στα Πηγάδια απέναντι στο φιλόδοξο μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα Παναθηναϊκό, που επιζητά τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα της Super League (19:30, LIVE ThrakiSportS) ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα.

Η Ξάνθη βρίσκεται  στη 8η θέση (μετά τα χθεσινά αποτελέσματα) με 21 βαθμούς σε 13 αγώνες, τρεις μόλις πόντους από την πρώτη πεντάδα και  έχοντας όμως παίξει 6 παιχνίδια στη Ξάνθη με απολογισμό 5 νίκες (Λεβαδειακός 2-0, Νίκη 2-0, ΟΦΗ 2-1, Καλλονή 2-0, ΠΑΟΚ 4-2) και μια λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα, ενώ εκτός έδρας σε 7 αγώνες έχει 1 νίκη, δυο ισοπαλίες  και τέσσερις ήττες.

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου μετα την αποτυχημένη πορεία στην Ευρώπη και το γρήγορο αποκλεισμό, όπου δε πέτυχε ούτε νίκη, έρχεται από την νίκη στη Λεωφόρο με τον Πανθρακικό και βρίσκεται στην τρίτη θέση πέντε βαθμούς από τον πρώτο ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον Ολυμπιακό, όμως υποδέχεται στο β’ γύρο και τους δυο στη Λεωφόρο. Εντος έδρας έχει σε έξι αγώνες 5 νίκες με  και 1 ήττα, ενώ εκτός έδρας έχει παίξει επτά παιχνίδια με τρεις νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30 και μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τη Nova και διαδικτυακά με live text από το ThrakiSportS.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΑΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ