Όσα ειπώθηκαν από τον Λουτσέσκου μετά τον θρίαμβο της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Απόλυτα ικανοποιημένος για την παρουσία των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβαν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε πως οι αλλαγές των Φλίσκα και Βασιλακάκη ήταν λόγω κούρασης και υπολογίζονται κανονικά για το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη.

Αναλυτικα:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και φανταστικό στην εξέλιξή του. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, επιθετική που είναι ικανή να δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα οι παίκτες μου είχαν πολύ ισχυρή θέληση για να κερδίσουν το παιχνίδι. Μπήκαν τέλεια στην αναμέτρηση και σκοράραμε δύο φορές πολύ γρήγορα. Το πρόβλημα ήταν μετά το 2ο γκολ όταν ίσως νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Και στην πρώτη φορά που αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρία σκόραρε. Στο β’ μέρος μπήκαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με μία καλή στάση και πολύ επιθετικότητα χωρίς να δώσουμε χώρο στον αντίπαλό μας, σκοράροντας έτσι άλλα δύο γκολ και δημιουργώντας ακόμη 3-4 μεγάλες ευκαιρίες.

Δεχθήκαμε ένα γκολ όταν προηγούμασταν με 4-1 και θα έπρεπε να αποφύγουμε αυτή την εξέλιξη αλλά με το σκορ αυτό πιστέψαμε ότι ήταν εύκολο. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και γκολ από τη μεριά μας και με τρεις βαθμούς που αξίζαμε πάρα πολύ. Θέλω και πάλι να τονίσω πως αυτό έγινε εναντίον ενός πολύ καλού και οργανωμένου αντιπάλου. Ήμαστε μία πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεύουμε καλά με σωστή νοοτροπία, γεγονός για το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι. Το κίνητρο για τον κάθε παίκτη είναι ότι ξέρει ότι μπορεί να παίξει σε κάθε παιχνίδι.

Κάνοντας καλή δουλειά στις προπονήσεις έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε παίκτες που είναι “φρέσκοι”. Με καλή συμπεριφορά και επαγγελματισμό είναι φυσιολογικό να θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε.

Οι Φλίσκας και Βασιλακάκης έγιναν αλλαγή λόγω κούρασης, αν και ο Κώστας δέχτηκε ένα χτύπημα αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.»