Ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής ο Ανδρεάδης! Η κρίση στις σχέσεις με τον Πέτρογλου…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Γιώργος Κλαρούδας, ο άνθρωπος που οδήγησε την περασμένη σεζόν την ΑΕΚ στο final 4 του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, όπου τελικά κατέκτησε το τρόπαιο η Ένωση με προπονητή τον Άκη Φλαούνα, είναι ο διάδοχος του… Ανδρέα Ανδρεάδη στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Εβρίτης παίκτης, που είχε και τον ρόλο του προπονητή στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, σχολίασε σχετικά στην εκπομπή της Nova στο “Φιλέ”.

“Η ΑΕΚ πέρασε κάποιες δύσκολες καταστάσεις και χρειάστηκε την βοήθειά μου. Με την εμπειρία και τις γνωριμίες μου έκανα ότι μπορούσα”.

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ σχολίασε: “Είναι πολύ δύσκολα όταν δεν υπάρχουν τ’ απαραίτητα. Σχεδόν τέσσερις μήνες είμαστε απλήρωτοι όλοι. Βάλαμε πλάτη με τον ΠΑΟΚ όλοι οι Έλληνες για ν’ αγωνιστούμε και να δώσουμε χρόνο στην διοίκηση να προχωρήσει. Είπαμε ότι πρέπει να παλέψουμε για την σωτηρία της ομάδας όσο κι αν αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Το έχω ξαναζήσει και στον Ολυμπιακό. Με την ΜΕΝΤ θα κατέβουν όσοι έπαιξαν με την Λαμία εκτός του Μπουρκόφσκι που έφυγε”.

Σε σχέση με την προπονητική καριέρα που εντελώς ξαφνικά του ανοίχτηκε αποκάλυψε: “Δεν θα ξανακάτσω στον πάγκο γιατί απαγορεύεται. Θα προσπαθήσω να πάρω το δίπλωμα του προπονητή, παρακολουθώ μαζί με άλλους Έλληνες παίκτες τα σεμινάρια του ΣΕΠΠΕ  κάθε Κυριακή και θα δούμε”.

Τέλος, είχε έναν ξεχωριστό λόγο να πει για τον καλό του φίλο Πέτρο Πέτρογλου: “Οι μοναδικοί που την πλήρωσαν ήταν ο Πέτρογλου και ο Κατσανεβάκης. όλοι οι άλλοι πήραν χρήματα εκτός από εμένα που δεν πήρα τίποτε. Για προσωπικό συμφέρον, επειδή μένω στην Γλυφάδα, δεν ήθελα να χαλάσω τις σχέσεις μου με την ΑΕΚ. Για τον μόνο πιο στενοχωρήθηκα ήταν ο Πέτρος. Μιλήσαμε μια φορά και μετά δεν ξαναμιλήσαμε αλλά θα τα πούμε μιας και είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Ο Μάνος Μακρής και ο Αλεξίου έφτιαξαν την ομάδα. Έφυγε ο Αλεξίου και τελικά δεν έγινε τίποτε. Οι ξένοι έκαναν κολοτούμπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ματίνα Ευγενίου, φροντιστές και τους Έλληνες παίκτες που έβαλαν πλάτη”.