Η δήλωση Χασομέρη για την χαμένη ευκαιρία και η ανησυχία Παπαγεωργίου για το ματς με την Βέροια

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Στον τρόπο που έχασε την τελευταία ευκαιρία για να πετύχει το γκολ που θα χάριζε το τρίποντο στον Πανθρακικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Χασομέρης, ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου σχολίασε ιδιαίτερα το πόσο βαρύς ήταν ο αγωνιστικός χώρος εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την κατάσταση που θα βρίσκεται και στο παιχνίδι με την Βέροια.

 

Ο Δημήτρης Χασομέρης είπε: “Σίγουρα ήταν μια τεράστια ευκαιρία που έχασα. Μετά το φάουλ και την απόκρουση του τερματοφύλακα, στρώθηκε η μπάλα στα πόδια μου αλλά την έστειλα άουτ. Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά πήγε άουτ. Ήταν πολύ σημαντικό να παίρναμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει δυνάμεις το 1-1. Θέλαμε τη νίκη, είχαμε καλή εμφάνιση. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, ακόμα δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Προσπαθούμε και μέσα από την σκληρή προπόνηση θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα”.

Από την πλευρά του, ο Παπαγεωργίου τόνισε: “Μπορούσαμε στην τελευταία φάση και με το φάουλ αλλά και στο ριμπάουτ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Τρίπολης να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη που θα ήταν πολύτιμη για εμάς. Ο ένας βαθμός δεν μας αφήνει ευχαριστημένους, θέλαμε τη νίκη και θα συνεχίσουμε να ποαλεύουμε σε κάθε αγώνα για την σωτηρία μας. Ο Αστέρας είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα, όπως φάνηκε από την πορεία του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αν και αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Δεν τα καταφέραμε, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή προσπάθεια. Ο αγωνιστικός χώρος έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό. Στην Κομοτηνή βρέχει πολύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και κακός και δεν ξέρω κι εγώ πώς θα παίξουμε το Σάββατο με την Βέροια”.