Δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος μέσα στο 2015 στην Θράκη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Η ομάδα του Xanthi Mountain Run μετα την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος στην περιοχή του Νομού Ξάνθης έρχεται με ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και ιδέες για το 2015. Η διοργανώτρια ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σειρά δυο αγώνων ορεινού τρεξίματος μέσα στο 2015.

Ο πρώτος αγώνας «Avgo Vertical Challenge»(Σταύρος Τσακίρης) θα πραγματοποιηθεί στην δυτική πλευρά των βουνών της Ξάνθης την Κυριακή 7 Ιουνίου του 2015

Ο αγώνας θα έχει 2000μ. θετικό υψομετρικό και περιπου25χλμ με την διαδρομή να περνάει από τις κορυφές- Σταύρος Τσακίρης (Αβγό 665μ και Αχλαδοβουνο Τσαλ 1401μ) Σε μια πανέμορφη διαδρομή. Το ύφος του αγώνα στην μεγάλη διαδρομή θα είναι σε κατάσταση «πρόκλησης» μιας και το θετικό υψομετρικό της διαδρομής το λέει όλα από μόνο του . Παρόλα αυτά θα υπάρξει και μικρότερη διαδρομή 10χλμ για όλους εκείνους τους φιλους/ες που θέλουν να κάνουν το βάπτισμα στον εκπληκτικό κόσμο του ορεινού τρεξίματος αλλά και σε όλους εκείνους που απλά είναι δραστήριοι και θέλουν το κάτι διαφορετικό.

nountain run 0Ο δεύτερος σε σειρά αγώνας της χρονιάς θα είναι μια καλύτερη συνέχεια του περσινού αγώνα Xanthi Mountain Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 με της διαδρομές στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αρτιότερη οργανωτικά οργάνωση με δώρα και αναμνηστικά σε όλους και με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή κόσμου στην διοργάνωσή σε επίπεδο αθλητών αλλά και σε επίπεδο συμμέτοχης εθελοντών και της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης.
Οι διοργανωτές θέλοντας να δώσουν μια άλλη πνοή στην πολλά υποσχόμενη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος   για το 2015 θα αναδείξουν με μετάλλια και δώρα τους καλύτερους αθλητές ξεχωριστά   για τον κάθε αγώνα αλλά και στους δυο συνολικά, θέλοντας με αυτή τους την κίνηση να δώσουν έναν χαρακτήρα μικρού πρωταθλήματος στα γύρω βουνά της περιοχής.

Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει μέσω του γνωστού πλέον σε όλους site 

http://xanthimountainrun.com/

θα υπάρξουν περεταίρω δελτία τύπου προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων .