Δεν τα κατάφερε ο Τοπούζης παρουσία του Χιού Ντάλας! Πέρασε χωρίς πρόβλημα ο Κούλα…

Άνταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο κομοτηναίος Γιάννης Τοπούζης ήταν ο μοναδικός διαιτητής που δεν πέρασε τα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο του Αγίου Ιερόθεου που πραγματοποιήθηκαν για τους διαιτητές και βοηθούς της Σούπερ Λίγκας.

Ο πιο ψηλός ρέφερι της Σούπερ Λίγκ δεν τα κατάφερε γιατί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του  yo-yo που δείχνει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, αφού ενοιωσε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο στο 16ο και σταμάτησε. Ολοκλήρωσε όπως και οι υπόλοιποι τα 40αρια αλλά στη δεύτερη και πιο δύσκολη δοκιμασία προδόθηκε από το δεξιό δικέφαλο. Το είπε αμέσως στον Χιου Ντάλας και εκείνος έδωσε εντολή να σταματήσει.

Η ΚΕΔ δεν μπορεί να τον ορίσει πλέον σε αγώνα καθώς δεν ανταπεξήλθε στη δεύτερη ευκαιρία. Έτσι και αλλιώς είχε μπει στο ψυγείο και είναι άγνωστο αν ο Χιου Ντάλας θα του δώσει τρίτη ευκαιρία.

Οι υπόλοιποι που κόπηκαν την πρώτη φορά δεν αντιμετώπισαν τώρα κάποιο πρόβλημα. Τέθηκαν στη διάθεση της ΚΕΔ που αναμένεται να τους ορίσει ξανά στους αγώνες της ανώτερης επαγγελματικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Γιάννη Κάμπαξη (Εύβοιας), τον Δημήτρη Στυλιαρά (Αιτωλοακαρνανίας), τον Χρήστο Μήτσιο (Ηπείρου), τον Κώστα Ιωαννίδη (Αργολίδας), τον Μάριο Λαμπρόπουλο (Ηλείας) και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο (Κορινθίας).

Τα τεστ πέρασαν και εκείνοι που δεν τα είχαν τρέξει λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αναφερόμαστε στους Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), Ηλία Σπάθα (Πειραιά), Σταύρο Τριτσώνη (Αθηνών) και Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (Μακεδονίας).

Όσον αφορά τους βοηθούς δεν παρουσιάστηκε ο Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών) γιατί δήλωσε τραυματισμό. Τα τεστ έτρεξαν με επιτυχία υπό βροχή ο Χασάν Κούλα της ΕΠΣ Ξάνθης και οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών), Χρύσα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) και Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά).