Άνετη νίκη-πρόκριση για το κύπελλο του Έβρου Σουφλίου μέσα στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

 – Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου επί του Α.Ο.Ορεστιάδας  για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο νέο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς”. Ο Έβρος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα μια άνετη νίκη με 0-3.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του κ.Τάσιου και η ομάδα του κ. Πασαλίδη πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 14-14 όταν και ο Έβρος ξέφυγε στο σκορ και το πήρε εύκολα με 18-25. Στο δεύτερο σετ η Ορεστιάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς 9-12 με το τέλος και αυτού του σετ να έχει τον ίδιο απολογισμό πόντων για τις δύο ομάδες 18-25.

Στο τρίτο σετ η Ορεστιάδα μπήκε δυνατά δείχνοντας ότι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη κατάφερε να προηγηθεί μέχρι τα μέσα περίπου του σετ με 13-10 όμως δύο σχεδόν συνεχή τάιμ άουτ του κ Τάσιου ξύπνησαν την ομάδα του που έκανε την ανατροπή στο σκορ σε 15-19 και τελικό 20-25.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 18-25, 20-25)

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Πασαλίδης Γ.): Καρδαμανίδου, , Πασαλίδου, Θεοχαρίδου, Σωτηρίου, Δεβετζή, Δομπάζη, Γκιργκένη, Φράγκου, Μπουντακίδου, Φιλιππίδου (λ)
Α.Σ.Α. ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τάσιου Γ.):Μίτσκα, Τάσιου, Δεληγιάννη, Γερουλίδου, Πρεπούδη, Τσιαμίτα, Γκιριτζιώτη, Νινούδη (λ)