Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο βαθμολογικό άλμα του Εθνικού με τη νίκη επί της Αρναίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Ο Εθνικός επικράτησε του Απόλλωνα Αρναίας με 2-0 στο βροχερό “Φώτης Κοσμάς” στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Εθνικός πήρε άνετα τη νίκη παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τη βροχή που έπεφτε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή στα Γιαννιτσά είχε τον Φλώρο και με τον Απόλλων Αρναίας σήνερα Τετάρτη τον Ελληνίδη που πέτυχε και αυτός δύο γκολ.

Οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν στην εστία του Φυσέκη χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Μετά το 20΄ο Εθνικός “πατούσε” καλύτερα στο γήπεδο και είχε την υπεροχή στον αγώνα. Μια υπεροχή η οποία έφερε και το γκολ στο 42′ από κοντινό σουτ του Ελληνίδη.

Στην επανάληψη ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ του στο 53′ και πάλι με τον Ελληνίδη με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από αρκετά πλάγια θέση. Ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας Καραβελίδη δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και αυτή πέρασε τη γραμμή. 

Στη συνέχεια ο Εθνικός είχε την ξεκάθαρη υπεροχή που μεταφράστηκε σε πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν εκτινάξει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα (η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι της Παναγιώτας Τσικάκη).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Μαμούτ (73’ Πελτέκης), Ελληνίδης, Γκαϊτατζής (84’ Καραπατσιάς), Θεοδωράκης (63’ Αμπραχαμιάν), Αγγελακάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μενιγκάλι, Σαλέπης, Μπιμπισίδης (57’ Πιπινίκας), Τσιτογιάννης, Δημογκίκας, Κουκουλέκης (85΄Μιτσιελτσιάν), Γεωργίου, Γεωργούλας, Αποστολάκης (68’ Ζαχαράκης)