Κανονικά η εκδρομή του ΣΔΚ Θράκης στην Κωνσταντινούπολη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας της Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό θα γίνει χωρίς φιλάθλους, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσσφαίρισης Θράκης θα πραγματοποιήσει κανονικά την εκδρομή που είχε προγραμματίσει από 18-20 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης μας είπε ότι “η εκδρομή θα γίνει κανονικά. Θα επισκεφτούμε το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα του Ολυμπιακού και θα ακολουθήσουμε κανονικά το πρόγραμμα, απλώς δεν θα πάμε στο γήπεδο.

Βέβαια με τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα πηγαίναμε στο γήπεδο και αυτό γιατί δεν ξέρουμε τι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και θέλουμε όλοι όσοι ακολουθήσουν την εκδρομή να είναι ασφαλείς”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ευρώπης σοκαρίστηκε από την δολοφονία με μαχαίρι οπαδού του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Ιβκοβιτς από φίλο της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Τότε μάλιστα κάποιοι θερμόαιμοι Τούρκοι έστειλαν μήνυμα ότι ο επόμενος θα είναι οπαδός του Ολυμπιακού, που είναι αδελφοποιημένο σωματείο με την σερβική ομάδα…