Ευχαριστημένος ο Ρόκα με την τεράστια προσπάθεια των παιχτών του

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο προπονητής του Πανθρακικού, Χουάν Μανουέλ Ρόκα, στεναχωρημένος από τη μη νίκη της ομάδας του, στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ και ο προπονητής της Τρίπολης στάθηκε στον άσχημο αγωνιστικό χώρο.

Μετά την αναμέτρηση στην Κομοτηνή οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Μανουέλ Ρόκα να τονίζει ότι οι παίκτες του κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια ενώ ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στην ομάδα του να παίξει όπως γνωρίζει.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ρόκα: «Ήταν ένα παιχνίδι με τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από όσα έδειξαν και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν αν συνεχίσουμε έτσι. Δεν πρέπει να χαθεί η πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας και η πόλη πρέπει να είναι περήφανη για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Βεργέτης: “Δεν μπορείς να παίξεις εύκολα εδώ και σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, ωστόσο παλέψαμε, κάναμε για μια ακόμα φορά πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμα γκολ.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, αλλά μετά κυριαρχήσαμε μέχρι και το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο φινάλε προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα κάτι που καταφέραμε. Κρατάμε τον βαθμό που πήραμε σήμερα και συνεχίζουμε”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που βάλαμε τέσσερα γκολ, έχουμε ένα θέμα με τις τελικές αλλά πιστεύω πως θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα”.