Διαψεύδουν την φημολογούμενη επικείμενη μεταγραφή Ολυμπιακός, Ρόμα και Τόρο!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Απόλυτη και κατηγορηματική διάψευση υπήρξε από πλευράς Ολυμπιακού για οποιοδήποτε ενδιαφέρον για απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη στην παρούσα χρονική στιγμή, όπως γράφτηκε ως αποκλειστικότητα σε ιταλική ιστοσελίδα. Μάλιστα, σε ανάλογη διάψευση προχώρησε ο Ολυμπιακός και ως προς τον Λάχζαρο Χριστοδουλόπουλο, το όνομα του οποίου επίσης γράφτηκε.

 

Οι δύο άσοι της Ρόμα και της Βερόνα… γράφονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου! Όμως φαίνεται πως στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έτσι το απόγευμα της Τρίτης κύκλοι της ΠΑΕ με διαρροές τόνιζαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους Χριστοδουλόπουλο και Τοροσίδη. Με αυτόν τον τρόπο ο πρωταθλητής Ελλάδος διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν να καταπιάνεται ή να φέρεται να έχει κάνει επαφές για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες για τον Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχη διαρροή υπήρξε και από την Ρόμα προς τους ιταλούς δημοσιογράφους που έσπευσαν να ρωτήσουν αν πράγματι ο Ολυμπιακός έχει κάνει οποιαδήποτε κρούση. Όσο για τον ίδιο τον Τοροσίδη; Άνθρωποι του περιβάλλοντός του εξέφραζαν επίσης άγνοια για το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει τέτοια κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού και ξεκαθάριζαν ότι ο Τόρο είναι παίκτης της Ρόμα. Μάλιστα, τόνιζαν ότι σχεδόν κάθε εξάμηνο, από την πρώτη κιόλας φορά που πήγε στην Ρώμη, γράφεται ότι φεύγει, κι όμως ο Θρακιώτης άσος είναι ακόμα εκεί…