Θρακιώτικες επιτυχίες σε τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη Δράμα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Τεράστια επιτυχία είχε το ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ που διοργανώθηκε στη Δράμα από την τοπική ομάδα και την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, όπου υπήρξε και Θρακιώτικη εκπροσώπηση.

 

Ειδικότερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 20 αθλητές και αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών): 1 νεάνιδα (Τσομακιάν Ε.), 2 κορασίδες (Ηρώ Κοζάρη, Βλασίδου Μαρία), 4 πανκορασίδες (Βασιλειάδου Θ. , Γρηγοριάδου Μ., Πασχαλίδου Κ., Τρυπή Κ.), 4 παίδες (Καραφύλλης Α., Μπανταλίδης Α., Μπανταλίδης Χ. Πιπιλικάκης Σ.), 3 πανπαίδες (Παπαδόπουλος Ι., Αγαθαγγέλου Ν., Κυραδενίδης Π.) και 6 μικρούς παμπαίδες (Καραγιάννης Γ., Μήτκας Κ., Μύρος Ν., Μαγείρου Α., Γογκάκης Π., Σωτηράκης Θ.).

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σημείωσαν πολλές και αξιόλογες νίκες, μαζεύοντας έτσι πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες, ενώ η συνολική συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ανήλθε στους 203. Στο βάθρο ανέβηκε για μία ακόμα φορά η Θεοδώρα Βασιλειάδου, κατακτώντας την τρίτη θέση στις πανκορασίδες, καθώς έχασε στον ημιτελικό πολύ δύσκολα με 3-2 και 10-12 στο κόντρα σετ, ενώ ο αθλητής που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος στους παμπαίδες και οι Γρηγόρης Καραγιάννης, Κίμωνας Μήτκας στους μικρούς παμπαίδες.

Ακόμη διακριθέντες από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης ήταν ο Γ. Μήλιας 3ος στους μικρούς παμπαίδες και Ηλίας Σταματόπουλος 4ος στους παμπαίδες του Φάρου Αλεξανδρούπολης, ενώ συμμετείχε και η Όλγα Τσεντέμη του Σπάρτακου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά της Δράμας ήταν αξιολογημένο – βαθμολογημένο, διεξήχθη σε 14 αγωνιστικά τραπέζια και πέρασε στην ιστορία σαν μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση, ενώ μεγάλη εντύπωση κάνει φέτος, η σταθερότητα που δείχνει η Θεοδώρα Βασιλειάδου, όπου μετά τα δύο χρυσά μετάλλια, είναι πάντα στο βάθρο των νικητών σε όλα τα τουρνουά που έχει αγωνιστεί.