Photos: Μοίρασαν δώρα στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης οι παίκτες της Skoda

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο με αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος να επισκέπτεται το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, και να δίνει χαρά με την παρουσία της στα παιδιά του Ψυχολογικού.

Οι παίκτες της Ξάνθης Κώστας Φλίσκας, Δήμος Μπαξεβανίδης, Σίλβα Κλέιτον, Μανώλης Παπαστεριανός, Κρίστιαν Ομπόντο και Χρήστος Λισγάρας συνοδευόμενοι από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Κασναφέρη και τον βοηθό προπονητή Νίκο Νεντίδη έγιναν δεκτοί με πολύ θέρμη από τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου και τους εργαζόμενους. Οι παίκτες της Ξάνθης μοίρασαν δώρα, έπαιξαν μπάλα με τα παιδιά του Κέντρου, άκουσαν τα κάλαντα από την χορωδία και διασκέδασαν και αυτοί με την ψυχή τους την παρουσία τους εκεί.

Η διευθύντρια του Ψυχολογικού Κέντρου Μαρία Τέη σε δηλώσεις της ευχαρίστησε την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την έμπρακτη στήριξη της είτε με δωρεές, είτε με την παρουσία των παικτών και τα δώρα προς τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου. Από την πλευρά της ομάδας της Θράκης ο Γιώργος Κασναφέρης τόνισε την χαρά όλων για την παρουσία τους εκεί και πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να βρίσκεται κοντά σε αυτά τα παιδιά, ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να βλέπουν τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών του Ψυχολογικού κάθε χρονιά όταν τους βλέπουν.