Ο Τσίπρας “μπλόκαρε” την μεταφορά του ματς Σουφλί – Άρης στην Αλεξανδρούπολη!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο αγώνας του Έβρου Σουφλίου με τον Αρη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί κανονικά στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου την Κυριακή, αν και είχε φημολογηθεί η μετακίνησή του στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης. Γιατί δεν έγινε αυτό; Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στην πρωτεύουσα του νομού, ένας από τους βασικούς λόγους, ίσως και ο πιο βασικός, είναι ο… Αλέξης Τσίπρας.

Μην τα γελάτε καθόλου! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται την Κυριακή στην Θράκη και το μεσημέρι θα προεδρεύσει στην ανοιχτή προγραμματική διαβούλευση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ. “Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, επανεκκίνηση της οικονομίας, ανάκτηση της εργασίας, παραγωγική ανασυγκρότηση” θα είναι τα αντικείμενα που θα συζητηθούν.

Η εκδήλωση θα γίνει μόλις τρεις ημέρες μετά την πρώτη προεδρική εκλογή και δύο πριν την δεύτερη, οπότε δεδομένα θα στρέψει επάνω της τα φώτα της (πολιτικής) δημοσιότητας. Αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός με πολύ κόσμο από όλη την Βόρεια Ελλάδα, αφού κακά τα ψέματα, όλοι θεωρούν ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο “Astir – Egnatia”, ακριβώς δίπλα δηλαδή από το Στάδιο “Φώτης Κοσμάς”. Οπότε; Λίγο δύσκολο να ήθελε η αστυνομία την ίδια ώρα να έχει στον ίδιο χώρο καί Αρειανούς καί Συριζαίους και τυχόν λοιπούς φιλάθλους του Σουφλίου, Εθνικού ή άλλων ομάδων (πχ ΠΑΟΚ;) που θα ήθελαν να πάνε στον αγώνα.

Κάπως έτσι, η Αλεξανδρούπολη αποκλείστηκε. Και ο αγώνας παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα, έμεινε στο Σουφλί με τη μια μόλις κερκίδα…