Άλλαξε έδρα και… ημερομηνία ο αγώνας της ΓΕΑ με τον Ηρακλή στο Κύπελλο

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Αν και την περασμένη εβδομάδα, μετά την κλήρωση, ανακοινώθηκε ότι η ΓΕΑ θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος μέσα στο τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου, τελικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας με το πρόγραμμα έφερε το ματς στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα Κυριακή.

 

Τι ακριβώς συνέβη; Πολύ απλά, οι δυο ομάδες συμφώνησαν σε αυτές τις αλλαγές, προς το συμφέρον και τον δύο. 

Καταρχήν το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί βάσει αρχικού προγραμματισμού Τετάρτη. Όμως την Τετάρτη το Μιχάλης Παρασκευόπουλος είναι κατειλημμένο, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα του Εθνικού. Οπότε έπρεπε να πάει Πέμπτη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέφερε ούτε τον Ηρακλή αλλά ούτε και την ΓΕΑ, καθώς αφενός το ματς θα διεξαγόταν μεταξύ συγγενών και φίλων λόγω ανοιχτής αγοράς λόγω χριστουγεννιάτικου ωραρίου, αφετέρου ακολουθούσε ταξίδι και εκτός έδρας ματς της ΓΕΑ το Σάββατο στο Αιγίνιο.

Κάπως έτσι λοιπόν, ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή, να πάει το ματς στην Θεσσαλονίκη και να διεξαχθεί την Κυριακή, μια ημέρα μετά την αναμέτρηση της ΓΕΑ με τη Νίκη Αιγινίου, στο Κατσάνειο. Ετσι και αλλιώς η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται στην περιοχή, οπότε θα μείνει και μια μέρα παραπάνω. Θα χρεωθεί μεν μια διανυκτέρευση, θα γλιτώσει ωστόσο τα έξοδα που θα έπαιρνε από την διαιτησία και επιπλέον ως γηπεδούχος που αναδείχθηκε στην κλήρωση, μάλλον θα λάβει και τα όποια έσοδα προκύψουν από τα εισιτήρια.

Μάλιστα, ο αγώνας ΓΕΑ – Ηρακλή στο Κατσάνειο έχει οριστεί για τις έξι το απόγευμα, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, γεγονός που μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προσέλευση κόσμου στο γήπεδο….