Θρίλερ με την έδρα του ματς ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Άρη Θεσσαλονίκης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Απάντηση στο ερώτημα εαν το παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με τον Άρη θα γίνει στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί ή ενδεχομένως σε κάποιο άλλο γήπεδο την προσεχή Κυριακή 21/12 θα δοθεί μετά τη σύσκεψη της αστυνομικής διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Φήμες από τον Έβρο μιλάνε για πιθανή μετακίνηση του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ή ακόμα και σε αυτό της Ορεστιάδας, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα βόλεϊ του ΑΟΟ  παίζει με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη του αγώνα
(το Σάββατο 20/12) με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν οπαδοί του Αρη και του ΠΑΟΚ σε… ουδέτερο εβρίτικο έδαφος, περιορίζει τις πιθανότητες του σεναρίου αυτού.

Πάντως είναι γεγονός ότι τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του Άρη έγιναν στα μεγαλύτερα γήπεδα του εκάστοτε νομού, λόγω μη αδειοδότησης των μικρών γηπέδων από την αστυνομία των εδρών του Καμπανιακού, του Κοκκινοχώματος, του Ακροποτάμου να φιλοξενήσουν τους οπαδούς των φιλοξενουμένων. Για αυτό και γεννάται θέμα και με την Έδρα του Σουφλίου, που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο και μια ενδεχόμενη μαζική έλευση οπαδών του Άρη στη μοναδική κερκίδα, ίσως δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και ελέγχου του όγκου των οπαδών που θα επιχειρήσουν να βρεθούν μέσα στο στάδιο (φωτό από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας).

Από τις προηγούμενες ημέρες πάντως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τους συνδέσμους του Άρη στη Β. Ελλάδα και κυρίως αυτούς στη Θράκη και προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή του κόσμου του στο ματς με τον Έβρο Σουφλίου είτε το ματς γίνει Σουφλί, είτε οπουδήποτε αλλού. Άλλωστε ενδέχεται τότε, δεδομένου ότι θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη και το ματς του Σουφλίου με τον Πανσερραϊκό, ο Άρης να έρχεται στον Έβρο φιλοδοξώντας να πατήσει κορυφή και δεδομένου ότι θα πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική του 2014, να βγει πρωταθλητής χειμώνα (αν και υπάρχει ακόμα δρόμος για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου)

Σε κάθε περίπτωση, την απόφαση για την τελική διεξαγωγή του αγώνα πάντως θα την πάρει η αστυνομία, σε συνεννόηση φυσικά με τις δύο ομάδες… Ίδωμεν…