Η Ξάνθη “τελείωσε” τον Δερμιτζάκη!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Μετά και την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης κοινή συναινέση, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» το πρωί της Δευτέρας (15/12).

Δεύτερη αποχώρηση προπονητή από τον Εργοτέλη, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της σεζόν καθώς οι Κρητικοί παραπαίουν στο φετινό πρωτάθλημα. Η λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη αναμενόταν μετά και την ήττα από την Ξάνθη, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται τη Δευτέρα (15/12) από πλευράς των Κρητικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έπειτα από συνάντηση που είχαν σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, συναποφασίστηκε με γνώμονα το συμφέρων της ομάδας, να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Η οικογένεια του Εργοτέλη θα θεωρεί πάντα τον Παύλο Δερμιτζάκη εκλεκτό μέλος της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Μετά την λύση της συνεργασίας ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και την οικογένεια του Εργοτέλη για την συνεργασία. Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα θέλαμε, αλλά πιστεύω και εύχομαι ότι με το υπάρχον υλικό, το οποίο είναι αξιόλογο, αλλά και με την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία, που σήμερα φαίνεται δύσκολος, αλλά για εμένα είναι εφικτός».