ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα “ανατροπής” του Σιδηροχωρίου με τις Σάπες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στο λασπωμένο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου συναντήθηκαν η τοπική Δόξα και η Ελπίδα Σαπών, παρουσία περίπου 50 φιλάθλων του ερασιτεχικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από την ομάδα της Ελπίδας και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λεφή,  δέχτηκαν την ισοφάριση λίγο πριν από την ανάπαυλά ενώ έμειναν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Καραθανάση.

 Το παιχνίδι ήταν μέτριο στην αρχή του αγώνα και στο 20′ θα γίνει το 1-0, όταν οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Λεφή μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 31ο λεπτό η ομάδα της Ελπίδας θα φτάσει κοντά στην ισοφαρίση με τον Παπουνίδη αλλά αυτός έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά. Στο 45′ έχουμε την ισοφάριση με την Ελπίδα όταν ο Γρίβας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 56ο λεπτό η Ελπίδα με σε όμορφη αντεπίθεση θα κάνει την ανατροπή του σκορ με τον Καραθανάση. Στα επόμενα λεπτά η Ελπίδα θα χάσει δυο ευκαιρίες στο 60ο και στο 62ο  λεπτό με τον Πασχάλη με ατομική προσπάθεια και με τον Γρίβα που κόπηκε από τον Μεραχτσάκη μεσα σε διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για ανατροπή στον κηγιτζή. Στα τελευταία λεπτά η Δόξα πίεσε και έχασε ευκαιρίες στο 80ο λεπτό με σουτ του Τουφεξή και του Μπαχαρίδη και διπλή απόκρουση του Κωνστανταράκη αλλά και στο 84ο λεπτό έχοντα οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του μοιραίου για τη Δόξα Λεφή, αφού στο 90′ το πλασέ του δεν νίκησε και πάλι τον τερματοφύλακα των Σαπών.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο κ. Κιγιτζή (ΦΩΤΟ Rodopisports) με βοηθούς τους Δημητριάδη και Δανδανίδη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Ταρσής): Μεραχτσάκης, Γιαπουντζίδης, Τουφεξής, Κυριαζής, Λεφης, Παντελίδης (65′ Μπαχαρίδης), Τσοτρίδης (53′ Αθανασαρος), Αμοιρόπουλος, Μουντούνης (80′ Μαυρος), Παππούς, Μαραγκός

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Κωνστανταράκης, Κασσιτερίδης (74′ Σεμερτζή), Μακίδης, Ρούφος, Ντεμερτζίδης, Χασάν, Πασχάλης, Καραθανάσης, Δημόπουλος (46′ Νικολαίδης), Γρίβας (80′ Κολάκης), Παπουνίδης