ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην νίκη της Ασπίδας επι του Ερμή Μάνδρας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πολύ σημαντική νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης που επικράτησε εντός έδρας του Ερμή Μάνδρας με 2-0, παίρνοντας έτσι και μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήθελε περισσότερο την νίκη, παίζοντας με περισσότερο πάθος κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες έπρεπε να φτάσουμε στο 45’ για να μπορέσει να ανοίξει το σκορ η Ασπίδα με τον Κατσή να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Σερνισλίδη και από κοντά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 47’ άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Θωμαίδης θα βρει με τακουνάκι τον Καραμπατζάκη μέσα στην περιοχή, με το σουτ ωστόσο του παίκτη του Ερμή να χτυπά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία και στο αριστερό δοκάρι του Αθανασίου. Και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι, με την συμπλήρωση 65’ λεπτών ο Κάτσης έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Μοσχώβη από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζώη για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Μπουραζάνης, με βοηθούς τους  Χατζημωϋσιάδη και Κηλικιώτη.

Ασπίδα Ξάνθης(Δ. Καρύδης): Αθανασίου, Μπουρντούνης, Καουσλίδης, Φεταχίδης, Μυλωνάς, Φωτιάδης(82’ Αβραμίδης), Δογανίδης(75’ Δεμερτζής), Πουρναράκης, Ανδρικού, Κατσής, Μοσχώβης(70’ Μακράκης)

Ερμής Μάνδρας(Χρ. Μαλαδένης): Ζώης, Καρακάσης Β., Μεμέτογλου, Καλαμάρης, Τσετινές, Πελτεκίδης, Καρακάσης Τ., Κωσταντινίδης(46’ Γαλανόπουλος), Ξουπλίδης(46’ Θωαμίδης), Καραμπατζάκης, Χατζηεμμανουήλ(75’ Καϊταλίδης)