Δύο νέα ύποπτα ματς της Super League από την Federbet! Δεν αφορούν τις ομάδες της Θράκης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δύο νέα παιχνίδια της Super League, αυτή τη φορά από την 12η αγωνιστική που διεξήχθη πριν από δύο εβδομάδες, φέρεται να χαρακτηρίζει η Federbet ως χειραγωγημένα για στοιχηματικούς λόγους. 

 

Όπως αναφέρει το Soccerplus το “τμήμα ακεραιότητας” της εταιρίας που παρακολουθεί την στοιχηματική ροή των ποδοσφαιρικών αγώνων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έχει χαρακτηρίσει ως ύποπτο ένα ματς της συγκεκριμένης αγωνιστικής στο οποίο ο φιλοξενούμενος κέρδισε με διαφορά άνω των δύο τερμάτων και το αποτέλεσμα ήταν “over” και ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά τρία γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συμπέρασμα για τους δύο αυτούς αγώνες, η Federbet κατέληξε την ώρα την έναρξής τους.

Το ποιοι είναι οι αγώνες δεν διευκρινίζεται, ωστόσο από τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα γίνεται αντιληπτό ότι δεν αφορούν αγώνα ομάδας της Θράκης. 

Στην συγκεκριμένη αγωνιστική η Ξάνθη ηττήθηκε στον Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-0 και ο Πανθρακικός στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-2.

Συνολικά τρία γκολ σημειώθηκαν σε τρία παιχνίδια της συγκεκριμένης αγωνιστικής: στους αγώνες Πανιώνιος – Νίκη Βόλου 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 3-0 και Παναθηναϊκός – Βέροια 2-1.

Επίσης, σε δύο αγώνες της συγκεκριμένης αγωνιστικής είχαμε όβερ με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με διαφορά άνω των δύο τερμάτων: στα Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-4 και Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης 1-4.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια εταιρία έχει χαρακτηρίσει ως ύποπτους χειραγώγησης τους αγώνες ΠΑΟΚ – Βέροια και ΟΣΦΠ – Παναθρακικός, οι οποίοι επιβεβαιώνονται και από την UEFA, αφού περιλαμβάνονται στη λίστα με τους πέντε αγώνες που έστειλε στην ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντάς τους ως ύποπτους για στοιχηματική χειραγώγηση.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ως προς τους συγκεκριμένους δύο αγώνες οι εκπρόσωποι της Federbet είχαν εκφράσει βεβαιότητα για χειραγώγηση και μάλιστα δεν είχαν διστάσει να επιρρίψουν τις ευθύνες σε παίκτες των ηττημένων ομάδων για αυτό, της Βέροιας και του Πανθρακικού δηλαδή.