Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Έβρος Σουφλίου ηττήθηκε εκτός έδρας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με γκολ του Μαρκόπουλου στο 26ο λεπτό και έχασε χρυσή ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία Πανσερραϊκού και Αρη Θεσσαλονίκης, τους οποίους υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” την προσεχή τετάρτη και Κυριακή αντίστοιχα.

Για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος γεύτηκε τη χαρά της νίκης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν σε “ρηχά νερά” με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνει στο 26’ ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ομάδα την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και δεύτερο γκολ στο 80’ και καθώς ο Έβρος πίεζε για την ισοφάριση, ωστόσο ο Παυλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το Σουφλί έμεινε έτσι στους 16 βαθμούς, διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση και περιμένει τους Πανσερραϊκό και Άρη που είναι πιο πάνω από αυτόν στην βαθμολογία.

ΒΥΖΑΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δ. Μπουτάκης): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Φωτόπουλος Χ., Κεφάλας, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης (69’ Παυλίδης), Τσίλογλου (84’ Μεντής), Ταχματσίδης (77’ Κουμπρόγλου)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ (81 Παναγιώτου), Κουρέλας, Αμέτ, Μάλκα (61 Γωνιάδης), Τοπούζης