Όσα έγιναν στον αγώνα της Κ20 του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Η Κ20 του Πανθρακικού δεν άντεξε στην πίεση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο που αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ηττήθηκε με 3-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου “Γ. Καλαφάτης”.

Με την ήητα του αυτή η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έμεινε στους 12 βαθμούς μετά από 12 αγώνες ενώ ο Παναθηναϊκός που δε πάει καλά στους 16 πόντους σε ίδιους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός υπό του Δημήτρη Σαραβάκου, όπως αναφέρουν τα prasinanea, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό να περιμένει στη άμυνα και να βγαίνει στην αντεπίθεση χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, χάνοντας ευκαιρίες στο 20′ με τον Χαλκιαδάκη στο 23’με τον Παπανικολάου στο 39′ με κεφαλιά του Μαλντίν κατέληξε άουτ. Η πίεση του ΠΑΟ απέδωσε στο 50′, όταν ο Τούντορ ελίχθηκε και έκανε σέντρα, και ο Λάμπρου με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Στο 59′ το Τριφύλλι έφθασε σε ένα ακόμη γκολ, όταν ο Μπαμίχα μπήκε στην περιοχή απο δεξιά και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Λίγο πριν την λήξη ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φθάσει σ’ ένα ακόμη γκολ, καθώς στο 87′ ο Χατζηγιοβάνης εκμεταλλεύθηκε λανθασμένη απομάκρυνση των παικτών του Πανθρακικού και με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές οι Χαλδαίος, Πασπάτης και Νιδριώτης από την Αθήνα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Τούντορ, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν (15′ Χαλκιαδάκης), Μαλντίν (68′ Χατζηγιοβάνης), Παπανικολάου (46′ Μπαμίχα), Λάμπρου.

Πανθρακικός: Κεχαγιας, Κούτρας, Νουπιάρης, Μητρούσης, Φραγκούλης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Παπαρούνας (68′ Μίλκας), Μάνδυλας (53΄Δημητριάδης), Γκουτσίδης (61′ Καπετάνος), Λιτσκας