Κοντά στα παιδιά οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
– Οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μοίρασαν χαρά, δίνοντας δώρα στα παιδάκια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου της πόλης.
Ειδικότερα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, παρευρέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και έδωσαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί.
 
Ο αρχηγός της ομάδας Ανέστης Δαλακούρας, ο λίμπερο Άκης Δαρίδης και ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής, τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είπαν τα κάλαντα και στο τέλος τους μοίρασαν δωράκια, τα οποία προέκυψαν από την πώληση των μαθητικών τετραδίων του Εθνικού, μέσω του Βιβλιοπωλείου “Ελευθερουδάκης” της Φωτεινής Σκαρλακίδου.
 
Την συγκεκριμένη παιδική γιορτή διοργάνωσαν οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης – ΑΗΕΠΑ – Τμήμα “Ευριδίκη”», το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» και φυσικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
 
Το ΤΑΑ Εθνικός με ανακοίνωση του εύχεται χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σε κάποιο νοσοκομείο, καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 
 
Γιορτινές μέρες έρχονται – δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι. Και στον Εθνικό δείχνουν ότι δεν το ξεχνούν…