Έκανε αλλαγή τον εαυτό του με τον Δημητρούδη ο Ανδρεάδης!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μια σκηνή που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες στο επαγγελματικό βόλεϊ έλαβε χώρα στην χτεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας, με πρωταγωνιστές δύο Εβρίτες.

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο volleynews, στο τέλος του 1ου σετ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, κεντρικός της ΑΕΚ και εκτελών χρέη προπονητή στην ομάδα της Ένωσης, έκανε μια ενδιαφέρουσα κίνηση από τον… πάγκο, αντικαθιστώντας τον… εαυτό του με τον (επίσης εβρίτη) Γιάννη Δημητρούδη!

Ο παίκτης – προπονητής της ΑΕΚ πέρασε τον πασαδόρο για το σερβίς της ομάδας, σε μια αλλαγή που αποδείχτηκε κίνηση ματ, καθώς ο Δημητρούδης μπήκε στο 23-23, και η ΑΕΚ πήρε τον πόντο μετά το σερβίς του, ενώ τελικά επικράτησε και στο πιο δύσκολο σετ (από τα τρία της αναμέτρησης) με 27-25 !

Σημειωτέον, ότι ο Ανδρεάδης, δείχνοντας πλήρως ακομπλεξάριστος και σκεπτόμενος ως προπονητής, ξαναέκανε την ίδια κίνηση και στο 2ο σετ, περνώντας το Μιχαλόπουλο στη θέση του. Ίσως μια καριέρα πρώτου προπονητή είναι μπροστά του, έστω και αν ξεκίνησε υπό τις δυσκολότερες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι υπό την καθοδήγηση του Ανδρεάση η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, που δεν θα είναι ψέμα αν πει κανείς ότι αποτέλεσε φιλί ζωής.