Απρόσμενη συντριβή από τον Εργοτέλη για την Κ20 της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Τη συντριβή με 4-1 γνώρισε στο Ηράκλειο η Κ20 της Ξάνθης, από των εκ των ουραγών Εργοτέλη και έχασε και άλλο έδαφος από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.  

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα Νέων της Ξάνθης στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Μαρτινέγκο, μενοντας στους 22 βαθμούς και στην πέμπτη θέση, ενω οι Κρητικοί έφτασαν τους 10 μόλις πόντους.

 Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή προηγήθηκαν με το φάουλ του Λαζαρίδη στο 10ο λεπτό όμως στη συνέχεια δέχθηκαν την ισοφάριση πριν λήξει το ημίχρονο και στην επανάληψη ο Εργοτέλης με τρία γκολ έφτασε στο μεγάλο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Λεμονιάς στο 20’ ισοφάρισε γα τους «κιτρινόμαυρους». Οι Στογιάνοβιτς (56’), Λεονάρντο (67’) και Νοκάι (75’) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Δοκάρι για τον Εργοτέλη είχε ο Λεονάρντο στο 32’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνάς Κοκκινάκης (Παπαδοπετράκης – Ταμπουρατζής) της ΕΠΣ Λασιθίου.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυχρονάκης, Χαρκουτσάκης, Σηφάκης, Βογιατζής, Φουκαράκης, Λεονάρντο, Νοκάι (78’ Γεωργαντόπουλος), Στογιάνοβιτς (80’ Λυδάκης), Λεμονιάς (74’ Φλεβάρης)
Ξάνθη : Δεμένικος (70’ λ.τρ. Σταθάκης), Ζώτος, Κολλαράς (70’ Χατζής), Προύντζος, Χατζητερζόγλου (80’ Θεοδωρίδης), Μήττας, Ορφανίδης Π., Τουμαντζίδης, Λαζαρίδης, Πασχαλάκης, Φασίδης