Από νίκη σε νίκη “πετάει” η Κ17 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Τη ρεβανς από την ήττα της στο Αγρίνιο και την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, μένοντας οχτώ αγώνες αήττητη, πήρε η Κ17 του Πανθρακικού το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Μεσούνης με 3-0 επί του Παναιτωλικού.

Με τη νίκη του αυτή ο Πανθρακικός και ισοβάθμισε στην 3η θέση με τη Ξάνθη και τους 21 βαθμούς, με αγώνα όμως περισσότερο, αφήνοντας τους Αγρινώτες αρκετά πίσω με 14 βαθμούς.

Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα, στο λασπωμένο γήπεδο της Μεσσούνης, αλλά σκόρερε μόλις στο τέλος του ημιχρόνου στο 42′ με σουτ του κοσμίδη ύστερα από όμορφη μοαλιά του Στοίνοβιτς. Μπαίνοντας προηγούμενοι στα αποδθτήρια οι παίχτες του κ. Γεμενετζή, έκααν στο 55′ το 2-0 ,με σουτ του Τσιριγώτη, και καθάρισαν τον αγώνα με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Κυριαλάνη στο 75′ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Καλοί οι άρχοντες του αγώνα Κακουλίδης, Βασιλείου και Παπαγεωργίου από τον τοπικό σύνδεσμο Θράκης.

Πανθρακικός: Τζελέπης, Καλαϊτζιδης, Οξύνογλου, Τζατζανάς, Γκιντίδης, Στοΐνοβιτς (60′ Χασάν),Κοσμίδης (80’Βαλή), Τσιριγώτης, Σαραντιδης (70′ Θέμελης),Κατσαρός (85′ Σταφυλάς), Κυργιαλάνης.  

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Κακούρης, Σ. Μπελεβώνης, Μιχαήλ, Τζέμος, Πανάγου, Ε. Μπελεβώνης, Δαλακούρας, Λαγός, Σκασούκας, Μπακογιάννης