Χωρίς τρείς κόντρα στον Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Χωρίς τον Γιώργο Κουτρουμπή η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (14/12) με τον Πανθρακικό, καθώς ο Αναστασίου αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στον υψηλόσωμο στόπερ. Εκτός και οι Μπούι, Μπαϊράμι. Μέαλλη ψυχολογία ο Μάρκους Μπέργκ μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα μέχρι το 2018.

Στροφή στο πρωτάθλημα και απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα με τον Πανθρακικό για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (13/12) την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (14/12) ματς με την ομάδα της Κομοτηνής στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να αφήνει εκτός αποστολής τον Γιώργο Κουτρουμπή, στα πλαίσια του rotation που εφαρμόζει τις τελευταίες εβδομάδες έτσι ώστε να κρατάει «φρέσκια» την ομάδα του. Εκτός έμεινε κι ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης το Σάββατο (13/12) και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί, ενώ «ανάσες» θα πάρει και ο Ουασίμ Μπούι που επίσης δεν είναι στην αποστολή.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση του Σαββάτου (13/12), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης και τέλος οικογενειακό δίτερμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 14η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως το 2018 θα φορά ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης και απομένει απλά η έγκριση από τους μάνατζερ του και οι υπογραφές μένουν για να κλείσει η νέα συμφωνία, με τον Σουηδό φορ να αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέλει να μείνει στους «πράσινους».