Ήττα – σοκ στα Πηγάδια για τη Κ17 της Ξάνθης

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πολύ δυνατο για φέτος ΠΑΣ Γιάννενα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ17 της Ξάνθης, ηττήθηκε και απομακρύνθηκε από την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος.

Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και ηττήθηκε 0-2 από την εντυπωσιακή τελευταία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφτασε στη 2η θέση, ενώ η θρακιώτες έπεσαν στη τρίτη θέση, επτά βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (12 αγώνες) που κέρδισε τη Βέροια και πέντε από τον ΠΑΣ που έχει επίσης 11 αγώνες όπως η Ξάνθη.

Τα τέρματα για τους Γιαννιώτες σημείωσαν στο 9′ οι Μασούρας και στο 65′ ο Ι. Ψαρράς, ενώ η Ξάνθη είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ, ωστόσο στο 28΄ το σουτ του Σαμπαντζή δεν βρήκε στόχο καθώς η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Skoda Ξάνθη: Σαββίδης, Σπυριντόνοφ (46′ Χασάνογλου), Δράμπαλης, Μπάτζιος, Πεταλωτής, Φιλιππίδης (46΄Θεοδωρίδης), Καλογιάννης (55′ Σαμπανίδης), Παπαδόπουλος, Δοξάκης, Καπτέλι, Σαμπαναζής (68′ Παπαδόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Κιτσάκης, Γεωργούλας, Ντίννης, Μούτσιος, Μαλισσόβας, Μασούρας, Ζιώγας (92′ Καμποτάς), Ψαρράς Ι. (77′ Μπαμπούλιας), Μαλάμος (55′ Τριάντος).