Εντυπωσιακή παρουσία για τα «δελφινάκια» του Κ.Ο.Ξ. σε Ημερίδα στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους μικρούς κολυμβητές του εξέδωσε ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ξάνθης, για την εντυπωσιακή παρουσία που είχαν τα μικρά «δελφινάκι» του συλλόγου σε Ημερίδα που διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας, με την συμμετοχή 21 αθλητών. Παράλληλα στην ανακοίνωση του ο Κ.Ο.Ξ. ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου για το αμέριστο ενδιαφέρον και τις  άοκνες προσπάθειες τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης:

“Το Δ.Σ συγχαίρει όλα τα δελφινάκια του Κ.Ο.Ξ  για την επιλογή τους  να ενταχθούν στον σύλλογο μας που συγκροτείται από πτυχιούχους έμπειρους προπονητές , με μεγάλη πείρα στον τομέα της κολύμβησης.

Η επιλογή αυτή αποτελεί για όλα τα μέλη  και ιδιαίτερα για τους προπονητές μας μεγάλη τιμή όπως και ηθική επιβράβευση  για το έργο που επιτελούν.
 
Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Κ.Ο.Ξ επανήλθε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ημερίδα   που διεξήχθη στην Καβαλά  στις 30-11-2014.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε τα ονόματα των παιδιών που πήραν μέρος και έκαναν περήφανους όλους εμάς, με την επιμονή και το αγωνιστικό πνεύμα    που επέδειξαν.

ΟΝΟΜΑΤΑ
1. ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2. ΚΟΡΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
4. ΠΙΠΙΛΙΑΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
5. ΚΟΥΤΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
6. ΚΟΥΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7. ΚΙΟΥΡΤ ΕΣΕΡ
8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
9. ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
10. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
11. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
13. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
14. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
15. ΜΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
16. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
17. ΠΙΜΠΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
18. ΜΑΤΗΣ ΧΑΡΗΣ
19. ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20. ΛΑΔΕΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
21. ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ

 Επίσης  ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μας και την αμέριστη συμπαράσταση τους, που μας βοηθάει   να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει σε καιρούς χαλεπούς με ιδιαίτερα δυσχερείς συγκυρίες.

Όλα αυτά μας δίνουν κουράγιο και αποδεικνύουν ότι το άθλημα της κολύμβησης ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία της Ξάνθης .

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε την  αντιδήμαρχο κυρία Δέσποινα Παρτσαλίδου    και τα καινούρια μέλη  της τοπικής αυτοδιοίκησης για το αμέριστο ενδιαφέρον και τις  άοκνες προσπάθειες τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν, κατάφεραν να κρατήσουν το κολυμβητήριο σε λειτουργία , και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο ενδιαφέρον.       

Μετά τιμής το Δ.Σ  
του Κολυμβητικού Ομίλου  Ξάνθης”