Εκτός αποστολής Σερφά και Ιγκόρ για τον αγώνα του Πανθρακικού στη Λεωφόρο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού με σημαντικές απουσίες για την εκτός έδρας συνάντηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η προετοιμασία όλη την εβδομάδα συνεχίστηκε σε φουλ ρυθμούς με τον Μάνουελ Ρόκα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον επιθετικό τομέα, όπου η ομάδα έδειξε να… χωλαίνει κυρίως στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην τελική προσπάθεια (ελλέιψη Ιγκόρ) και όχι στη δημιουργία.

Ο Μάνουελ Ρόκα είδε το Σάββατο πρωί, την τελευταία μέρα της προετοιμασίας τον Σοφιάν Σερφά να αποχωρεί από την προπόνηση καθώς είχε πόνους στο γόνατο με επακόλουθο να μείνει εκτός αποστολής, ενώ εκτός έμεινε πάλι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και ο Ντάνι Φερνάντεζ.Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ίγκορ που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος από τον τραυματισμό του στην Τούμπα και πιθανότατα θα επανεμφανιστεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Σερφά, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπό, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαίκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί και Οκάτσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here