Βαριά τιμωρία στον Γιώργο Αραμπατζή! Μεγάλο πρόστιμο και χάνει για δυο μήνες αγώνες του Έβρου Σουφλίου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Βαριά τιμωρία για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε το μεσημέρι. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, επιβάλλεται στον ορεστιαδίτη προπονητή χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ αλλά κυρίως απαγόρευση εισόδου για δύο μήνες στους αγωνιστικούς χώρους. 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η ποινή έχει άμεση εφαρμογή, οπότε θα λείψει από τα παιχνίδια την Κυριακή στο Κοκκινόχωμα και την Τετάρτη με Πανσερραϊκό ή αν ξεκινά από την Τετάρτη, οπότε θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης και φυσικά από τους πρώτους αγώνες του νέου έτους.

Η απόφαση αφορά την αναμέτρηση Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός (από την οποία προέρχεται η φωτογραφία, αμέσως μετά τη λήξη της, με την συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών). Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

“Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Αραμπατζή, προπονητή του αθλητικού σωματείου «ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ» και του επιβάλλει χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας Γ΄ Εθνικής Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός στις 16/11)”.