Αναχωρήσεων συνέχεια στον Εργοτέλη… τέλος και ο Τσέρνι!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό, ο Τόμας Τσέρνι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη, μετά το διαζύγιο και με τους Βλαχοδήμο, Κούρεζ και Κασαπάκη. Σειρά αναμένεται να πάρουν οι Φίντελεφ και Στράους, που επίσης δεν έχουν βοηθήσει τον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή, μετά την πρόωρη λήξη του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, και το διαζύγιο με τον Τσέχο τερματοφύλακα που ζήτησε να αποχωρήσει και ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ενός γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον εκπληκτικό στην Κομοτηνή Καβουσάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τσέρνι:
Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Τσέχο τερματοφύλακα Tomas Cerny. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ένα απρόοπτο περιελάμβανε η προπόνηση του Εργοτέλη την Πέμπτη, με τον Γιουσούφ, να αποχωρεί καθώς υπέστη διάστρεμμα. Οι εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης θα κρίνουν το μέγεθος της ζημιάς και αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός ή όχι. Στα θετικά της προπόνησης είναι η συμμετοχή του Ρέντζα, καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση και είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια ειδικής αντοχής.