Γ’ Εθνική: Έξαλλοι όλοι στον Πανσερραϊκό πλην… Βασιλακάκη από την διαιτησία του Κουμπαράκη με Άρη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, σε αγώνα που διεύθυνε ο Στέφανος Κουμπαράκης (φωτο από pressaris) από το Σύνδεσμο Θράκης, ο Άρης στο βούρκο του γηπέδου των Σερρών επικράτησε με 2-1 του Πανσερραικού και ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη συνάντησή τους, ξανά στις Σέρρες, την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των Χιντασέλι (9’) και Ρένια (22’) ο Άρης πήρε τη νίκη πρόκριση επί του Πανσερραϊκού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας (15/12) για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει.

Αντίθετα η ομάδα του Κομοτηναίου Κώστα Βασιλακάκη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κούτλα στο 67ο λεπτό.  Ο Πανσερραϊκός διαμαρτύρεται για δύο φάσεις, η μια στο 53′  όταν ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λιόλιου και στις καθυστερήσεις, όταν ζήτησαν να μετρήσει το γκολ στην προσπάθεια του Κούτλα, με τους αμυντικούς του Άρη να διώχνουν πάνω στην τελική γραμμή. Πάντως ο Κώστας Βασιλακάκης στη συνέντευξη τύπου δεν εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Κουμπαράκη.

Στο άλλο παιχνίδι των ομάδων στον όμιλο του Σουφλίου και του Εθνικού, η Καβάλα επικράτησε στην παράταση στο «Ανθή Καραγιάννη» του Καμπανιακού με 1-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Μπάτζιος στο 109΄, ενώ η ομάδα της Χαλάστρας είχε… τρία δοκάρια. Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη θυμίζουμε στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε στα πέναλτι μετά από συγκλονιστικό τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

Τα αποτελέσματα (νοκ-άουτ) της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής:

1ος όμιλος
Πανσερραϊκός – Άρης 1-2
Καβάλα – Καμπανιακός 1-0 παράταση (0-0 κ.α)

2ος όμιλος
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δωτιέας Αγιάς 0-1 
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τρίκαλα 1-2

3ος όμιλος
Παναργειακός – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-1
Καλαμάτα – Δόξα Μανωλάδας 3-5 παράταση (3-3 κ.α.) 

4ος όμιλος
Ατρόμητος Πειραιά – Κηφισιά 0-1
Τριγλία Ραφήνας – Εθνικός Πειραιώς 0-1 παράταση (0-0 κ.α.)