Εξαφανίστηκε η 7epta7 (και) από τον ποδοσφαιρικό Εθνικό! Συγκεχυμένες οι πληροφορίες…

Γράφει ο Κουτσοballης 

–  Η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Δόξα Δράμας την περασμένη Κυριακή ήταν η πιο εμπορική, από άποψη ονόματος αντιπάλου, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο ήταν και η πρώτη στην οποία οι θεατές δεν είδαν πουθενά τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, την 7epta7.

Στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχαν σχεδόν σε κάθε σημείο της εξέδρας τα κορίτσια του! Αντιθέτως, στο συγκεκριμένο ματς όχι μόνο τα κορίτσια δεν υπήρχαν, αλλά ούτε καν οι γνωστές διαφημιστικές πινακίδες που είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια εντός του αγωνιστικού χώρου, γύρω από τις γραμμές του γηπέδου. Για την φανέλα ας μην σχολιάσουμε, άλλωστε ακόμα δεν έχει ανάψει το πράσινο φως από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα η μοναδική φορά που η χορηγία της 7epta7 εμφανίστηκε στις εμφανίσεις της ομάδας να είναι κατά την παρουσίαση της συνεργασίας, στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Είναι προφανές ότι η αναστολή λειτουργίας της στοιχηματικής εταιρείας στην Ελλάδα (σε λίγες μέρες συμπληρώνεται μήνας) δένει τα χέρια των ιθυνόντων, που δεν μπορούν και από νομικής απόψεως να διαφημίζουν κάτι που το ίδιο δηλώνει ότι είναι παράνομο και άρα όποιος το διαφημίζει θα κινδυνεύει να έχει μπλεξίματα με τις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που πράξει κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη κίνηση προχώρησε στον ευρωπαϊκό του αγώνα και το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού ενώ ήδη οι διαφημίσεις της εταιρείας έχουν αφαιρεθεί τόσο από το μπάσκετ όσο και από το βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπου ήταν μεγάλος χορηγός.

Από ανθρώπους κοντά στην (εβρίτικων συμφερόντων) 7epta7 με τους οποίους επικοινώνησε το ThrakiSportS, έγινε γνωστό ότι είναι θέμα ημερών να εξασφαλιστεί νέα άδεια και ότι οι χορηγικές συμφωνίες θα τηρηθούν, εφόσον φυσικά τηρηθούν οι δεσμεύσεις και από την πλευρά των ομάδων. Ωστόσο αυτό είχε ειπωθεί και τρεις εβδομάδες πριν, όταν και ανακοινώθηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας, αλλά οι λίγες ημέρες ξεπέρασαν πλέον τις 20. Συν τοις άλλοις όμως, προστέθηκαν τα νομικά κωλύματα που εμποδίζουν τις ομάδες να τηρήσουν αυτές τις δεσμεύσεις τους – και λογικό να υπάρχει μια σχετική ανησυχία.

Σε κάθε περίπτωση, όσο παραμένει η εκκρεμότητα, όλοι οι εμπλεκόμενοι κάθονται (χειμωνιάτικα) σε αναμμένα κάρβουνα. Στις φωτογραφίες της Παναγιώτας Τσικάκη που ακολουθούν βλέπετε δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το τελευταίο ματς του Εθνικού με την Δόξα Δράμας όπου απουσιάζει η 7epta7 και από το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου, όπου οι διαφημιστικές πινακίδες στο ίδιο σημείο έχουν πάρει… φωτιά στα κόκκινα για να προβάλουν την εβρίτικη στοιχηματική εταιρεία…