Χωρίς Κλέιτον στο Ηράκλειο με Εργοτέλη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο φορμαρισμένος βραζιλιάνος άσος της Ξάνθης έχει συμπληρώσει κάρτες από τα προηγούμενα παιχνίδια και θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Αφήνοντας στην άκρη την ικανοποίηση και το ενθουσιασμό  για τη νίκη με 4-2 επί το ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, η Ξάνθη στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα έχει να καλύψει μια σημαντική απώλεια. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σίλβα Κλέιτον καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η προετοιμασία των Θρακιωτών μετα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το ρεπό της Δευτέρας, ξεκίνησε με προπόνηση την Τρίτη (9/12) που περιελάμβανε μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις με μπάλα, passing game και ασκήσεις τακτικής. Τις προσεχείς ημέρες λοιπόν θα φανεί και το πλάνο του Λουτσέσκου αναφορικά με το αρχικό σχήμα αλλά και τις σκέψεις του για την κάλυψη του κενού που αφήνει ο Κλέιτον στην μεοσεπιθετική γραμμή.