Προπονητής της αγωνιστικής στη Volley League ο Σπύρος Γκολίτσης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

 – Χαρούμενος έχοντας δίπλα του και τον υιό του Δημήτρη, τον οποίο έσπευσε να αγκαλιάσει με το τέλος του δραματικού αγώνα και την μεγάλη νίκη της ΜΕΝΤ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε ο προπονητής επί μια δεκαετία της ομάδας της Τούμπας, Σπύρος Γκολίτσης.

«Είναι μεγάλη νίκη. Χαίρομαι που δικαιώνομαι όταν έλεγα πως η ομάδα όταν παίξει πλήρης είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να αποδείξουν την αξία τους ως αθλητές αλλά και να αναδείξουν τη σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και μήνες στη ΜΕΝΤ. Παρότι χάναμε 2-0 βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Επεξεργαστήκαμε τις αδυναμίες του Εθνικού και χτυπήσαμε εκεί που πονούσε. Ημασταν έτοιμοι και εκμεταλευτήκαε τα λάθη των αντιπάλων μας. Δώσαμε χαρά στο κόσμο και στη διοίκηση που ματώνει για να κρατηθεί αυτή η ομάδα και απόψε φάνηκε πως η ΜΕΝΤ αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και στήριξης από όλο τον κόσμο του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη».

Στη εκπομπή της Novasports μεταξύ άλλων δήλωσε πως πρώτη φορά αγωνίστηκε πλήρης, ξεκούρασε παίχτες (Γκορτσιανιουκ, Σφενδυλάκης) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , γιατί χωρίς να ήταν αυτοσκοπός η κατάκτηση βαθμού ή βαθμών μέσα του πίστευε πώς η ΜΕΝΤ θα μπορούσε να κερδίσει κάτι εκμεταλλευόμενη και την κούραση του Εθνικού από το παιχνίδι στην Εσθονία.