Μεικτές ομάδες: Όσα έγιναν στην νίκη των Νέων του Έβρου μέσα στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ούτε κόντρα στον Έβρο κατάφερε η μεικτή ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν απόλυτα μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετούς κινδύνους στις αντίπαλες εστίες, χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη και κυρίως μετά το 60’ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν μάλιστα να ανοίξουν και το σκορ. Στο 65’ ο Τσολακάκης έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης οπού ο Περικλής Καρακασίδης πρόλαβε στην έξοδο τον Μανιά και με το κεφάλι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Έβρου. Στην συνέχεια οι παίκτες του Έβρου έκαναν καλή διαχείριση του αγώνα καταφέρνοντας να κρατήσουν με χαρακτηριστική άνεση τους τρείς βαθμούς της νίκης, με τους Ξανθιώτες να μην μπορούν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και λόγω τις βροχής που ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Μπαξεβάνη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες μια και στο 88’ αποχώρησε τραυματίας ο σκόρερ Καρακασίδης.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης έμεινε έπειτα από τρία παιχνίδια μόλις με έναν βαθμό , ενώ η ομάδα της ΕΠΣ Έβρου έπιασε στην πρώτη θέση την ομάδα της Καβάλας με 6 βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Γιώργο Κουναλάκη και Μιχάλη Ελευθεράκη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΠΣ Ξάνθης (Μπ. Σπυριδόπουλος): Μανιάς, Λαζαρίδης Ν.(58’ Μουξιός), Δασκαλόπουλος(45’ Μαμαλίγκατζης,), Τενεκές, Λυκίδης, Λαζαρίδης Λ., Τσιλιγγίρης, Θαμνίδης(78’ Ξενοκώστας), Μαρκοσιάν, Τσαπάρης, Κιολείδης

ΕΠΣ Έβρου (Γ. Σαρηγιαννίδης): Μπαξεβάνης, Κούρος, Μπουρουλίτης, Τσολακίδης, Τσιλιακίδης, Πατιαλιάκας, Τσακανίκας(78’ Σπανός), Τσολακάκης, Καλούδης(80’ Ιγνατιάδης), Καρακασίδης, Παπαγιαννίδης(63’ Βογιατζής)  

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής Νέων
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου  0-1
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας   αναβλήθηκε
ΕΠΣ Καβάλας   Ρεπο

Βαθμολογία
1. Ε[Σ Καβάλας(3)    6
2. ΕΠΣ Έβρου(3)    6
3. ΕΠΣ Θράκης(3)   4
4. ΕΠΣ Δράμας(2)    3
5. ΕΠΣ Ξάνθης(3)      1